World of Huize Dreackensteijn 3

In World of Huize Dreackensteijn deel ik mijn liefde voor katten. Al 12 jaar ben ik een trotse “poezenmama.” En dat durf ik inmiddels gerust toe te geven. Want de liefde en warmte die poezenbeesten kunnen geven hebben mijn hart veroverd. Zoals het een echte “mama” betaamt schrijf en praat ik graag over hen en volg ik online verschillende sites die de beestjes in de spotlights zetten. En dat laatste wil ik graag met jullie delen.

Deze week een plaatje dat iedereen wel herkent? Of in ieder geval dat denk ik. Die blik die zo’n poezenbeest je kan geven als je na hun Maow niet het etensbakje hebt bijgevuld! Die kan echt dodelijk zijn. Molly en Kiki knijpen hun oogjes dan samen, gaan op een afstandje me aan zitten staren. En hun maow heeft een bepaalde toon, waardoor ik precies weet wat ze willen. Gelukkig “zeuren” ze hier weinig om eten. Alleen rond 17u in de avond, want dan is het tijd voor het natvoer. En dat vinden ze wel heel erg lekker! En als ik me klaar ga maken voor de nacht. Dan miauwen ze niet, maar zitten ze wel rustig te wachten voor het nachtkastje. Wetende dat ze nog een paar snoepjes krijgen. I know, ik heb ze zelf deze patronen aangeleerd!

-XOXO-

Gepubliceerd door Just Tess

Blogs & vlogs van een 40-ish quirky woman die zich verwondert, uitspreekt + kleur bekent. Reis mee langs haar #DailyLife #Health & #LowCarbLifestyle!

Plaats een reactie